Список форумов Polish company Polish company "PIERWSZE REGIONALNE KURSY"
PRK tourist agency Tours in the EU and other countries. PRK Education Training in Ukraine and abroad. PRK WORK Legal work in Poland
 
 FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Освядчення. Піврічне запрошення на роботу

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Polish company "PIERWSZE REGIONALNE KURSY" -> Получение визы Шенген в Украине: общие рекомендации
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Arsen
Участник проекта


Зарегистрирован: 29.11.2004
Сообщения: 1261
Откуда: Киев , Днепр , Винница , Варшава

СообщениеДобавлено: Вт Сен 20, 2016 11:58 am    Заголовок сообщения: Освядчення. Піврічне запрошення на роботу Ответить с цитатой

Освядчення. Піврічне запрошення на роботу

Освядчення, запрошення на роботу в Польщу (Oświadczenie o zamiarze powierzenia pracy cudzoziemcowi) – це запрошення для іноземця від польської фірми, яке дозволяє працювати на території Польщі не більше 180 днів протягом року. Освядчення може бути видане громадянам України, Білорусії, Росії, Грузії, Вірменії або Молдови.

Освядчення. Піврічне запрошення на роботу – ЗРАЗОК



Цитата:
Центр візової підтримки Київ
Телефони: +380633747616 +380951797678
Дніпропетровськ : Центр візової підтримки в Дніпрі
Телефони: +380563729626 +380975895980
Центр візової підтримки в Вінниці.
Телефон: +380950030615
Код:
https://vk.com/schengen_visa_kiev


При оформленні піврічного робочого запрошення, польська фірма нічого не сплачує, тобто воно є безкоштовним. Це і написано на запрошенні різними мовами, якщо ви звернете увагу на поля бланку з лівої сторони.

Запрошення дійсне, якщо воно було зареєстроване у відповідному уряді ( Ужонді ) праці. Про це свідчать печатки уряду, які мають бути внизу сторінки (зазвичай, червоні) та незрозумілі цифри і букви, які знаходяться, також внизу сторінки. Чи воно дійсно зареєстроване може перевірити тільки консульство, або інші відповідні органи, а ви можете перевірити чи дійсно є така фірма.

Також, ви маєте звернути увагу, що зареєстроване освядчення не є документом, що підтверджує працевлаштування у даного роботодавця, а лише вказує, що іноземець має право бути прийнятий на роботу у конкретного роботодавця. Іноземець може виконувати роботу тільки у роботодавця, який зареєстрував запрошення. У разі зміни роботи, необхідно зареєструвати запрошення від нового роботодавця.

Робоче запрошення може бути декількох типів, які відрізняються між собою нюансами заповнення бланку. Є запрошення без явного коридору, а є запрошення з явним коридором. Явний коридор – це термін з якого по який запрошують вас на роботу. Тут важливу роль грає кінцева дата, до якої вам і поставлять візу.

Запрошення без явного коридору (180/180) це чистих 180 календарних днів перебування. Наприклад, вас запрошують з лютого по серпень, то так і вам візу відкриють по серпень. А це означає, що коли вам відкриють візу до серпня, і ви ще затримаєтесь місяць вдома, або виникне проблема з реєстрацією на візу і виїдете у березні, то у вас залишиться не пів року, а п’ять місяців перебування. Або захочете приїхати додому на місяць-два, то цей час буде йти вам не на користь.

Запрошення з явним коридором – це освядчення в якому вказуються періоди роботи (наприклад, можуть розбиватись по два місяці роботи і декілька місяців перериву). Таким чином досягається відкриття візи з річним коридором (180/360).Тобто, часто запитують – чи можливе запрошення з 4 коридорами? Відповідь проста – можливе. Може бути з двома, трьома і т д. Тобто, поляк може розбити дати у запрошенні на певні відрізки днів, але загальна їх сума протягом року має бути 180.

Якщо у вас віза відкрита 180/180, все одно у вас є уявний коридор, який рахується з першого в’їзду і на рік, протягом якого ви маєте 180 календарних днів перебування.

Освядчення має стандартний зразок, який ви можете побачити на фото. У ньому мають бути дані польської фірми, що запрошує, дані працівника, зарплата та посада. Також, має бути вказаний період на який вас запрошують та інше.

Для подачі документів підходить тільки оригінал робочого запрошення. Ніякі факси, копії чи щось інше не підходить.

На основі даного запрошення на роботу відкривається національна робоча віза з ціллю видання 05. Після видачі візи у запрошення вписується її номер і завіряється мокрою печаткою консульства.



Раніше, робоче запрошення було дійсне три місяці з дати видачі, а тепер воно дійсне протягом всього свого терміну дії.

_________________
Курсы массажа с выдачей международных Сертификатов Польши и Украины:
Tel / Viber / WhatsApp / Telegram : +38063 322 0 222


Наш канал в Youtube ( Massage School ) : https://www.youtube.com/channel/UCz5q9mh0RcjEMdx1Wsp-Mgg
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Polish company "PIERWSZE REGIONALNE KURSY" -> Получение визы Шенген в Украине: общие рекомендации Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы можете скачивать файлы


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Русская поддержка phpBB



Rambler's Top100 Rambler's Top100 Яндекс цитирования Яндекс.Метрика